Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

Kvitter i luften!

|6/02, 2022

Kvitter i luften!

Hos oss (på Värmdö) kvittrar det som attans i trädtopparna. Visserligen kala och utan löv, men det verkar inte fåglarna bry sig om, de kvittrar på!

Det är väl kanske inte direkt vår än, men det finns en föraning och det spritter lite i kroppen - Restriktionerna släpps på Onsdag och framtiden ser ljus ut (på den fronten, i alla fall)

För er som ändå vill ha något värmande att sticka på, så föreslår jag denna sjal. Väldigt rolig att sticka och härligt mjuk. Merinoull 95% och 5% lin - något att svepa om axlarna när man hastigt ska ut i kylan/svalkan. Schoppels Bio Merino . Vi har fått in flera fina färger


Eller ett titta in och gör en egen kombo av fontys Tartan 3 och Schoppels edition 3 - mönster till dessa härliga vantar kommer med som bonus. Stickade med lyftamaskor, vilket innebär att man stickar med en färg åt gången och lyfter maskorna enl. mönstret. Ett roligt sätt att få fint mönster.

Grannens Garn har nu även börjat sälja Ciaogoo - Stickornas Rolls Royce. Än så länge i Red Lace 100cm från 2mm - 4,5mm - lite dyrare men ack sådan bra investering.

För er som ännu inte hittat till Magic Loop. Gör det! Testa! Det är verkligen ett smidigt och i längden billigare sätt att sticka på. Den "femte" stickan slarvas inte bort, du behöver egentligen inte så många olika längder. 100cm eller kanske 120 brukar gå att använda så bra, Allt från vantar till stora tröjor.

Väl mött ute i verkligheten, på sickcafe´och liknande.

Grannens Garn/Agneta